www.ferospoj.cz :: Přístřešek na auto hliníkový, TRIGANO JARDIN MISTRAL (19.04.2024 - 10:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Přístřešek na auto hliníkový, TRIGANO JARDIN MISTRAL

Kovový přístřešek na auto TRIGANO JARDIN MISTRAL francouzské výroby má robustní a odolnou konstrukci vyrobenou z hliníkových profilů, které jsou opatřeny vypalovanou práškovou barvou v odstínu antracit. Střecha je vyrobena z komůrkového polykarbonátu kouřově hnědé (bronz) barvy. Tento přístřešek pro auto se hodí na každou zahradu a soused Vám ho bude závidět.

Hliníkový přístřešek na auta skvěle poslouží jako garážové stání pro automobil. Přístřešek můžete využít také například na uskladnění zahradního traktůrku, ale poslouží i jako přístřešek pro zahradní posezení. Montáž je nutno provádět na rovném zpevněném podkladu (nejlépe beton). Návod k montáži přístřešku naleznete ZDE. Pro postavení přístřešku je nutná příprava základu. V nezámrzné hloubce tj. min. 60 cm pod povrchem vykopeme jámy na základové patky, které zajistí stabilitu. Na dno se nasype vrstva štěrku, do kterého se umístí kotvící prvky (kotvy jsou součástí balení) a zalijeme betonem. Beton musíme nechat pár dní schnout a až pak můžeme pokračovat ve stavbě.

Úhel střechy k levé straně (pohled zčela) je 5°. Odolnost střechy vůči sněhu je 10 cm, je tedy nevhodný pro použití v oblastech s vyšší sněhovou zátěží. Vývod pro shromážděnou dešťovou vodu se nachází na levé straně přístřešku. Díky profilům o síle 1,4 - 2,0 mm (v závislosti na místě měření) zvládne zatížení větrem až do 90 km/hod.

Upozornění:

  • výrobek dodáváme v rozloženém stavu
  • pozor - patky sloupů je nutné přišroubovat k pevnému základu
  • produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení
  • tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Přístřešek na auto hliníkový, TRIGANO JARDIN MISTRAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!