www.ferospoj.cz :: Přístřešek na auto dřevěný, KARIBU KIRN (27.04.2024 - 03:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Přístřešek na auto dřevěný, KARIBU KIRN

Přístřešek na auto KARIBU

Přístřešek má obdélníkový tvar a svými rozměry vyhovuje většině modelů vozidel běžných na českém trhu. Střechu podpírají čtyři dřevěné sloupky o rozměru 12 x 12 cm. Konstrukce přístřešku je tlakově impregnována a je tak dobře chráněna proti dřevokazným houbám i hmyzu, ale i proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Impregnace je zdravotně nezávadná a naprosto bezpečná. Vzhledem k velkým plochám střechy a zatížení větrem je nutné připevnit přístřešek k zemi pomocí odpovídajících zemních kotev (nejsou obsahem dodávky). Pokud vás nezaujala nabídka dřevěných přístřešků na auto, podívejte se na náš sortiment přístřešků na auto

Péče o přírodní dřevo:

Při výrobě konstrukce bylo použito tlakově impregnované dřevo. Jedná se o velmi účinnou a ekologicky šetrnou metodu pro ochranu dřeva. Zředěné impregnační soli se vysokým tlakem v průmyslové přetlakové komoře vtlačují do vnitřní struktury dřeva, takže ošetřené dřevo má na konci tohoto procesu vysokou vlhkost a velmi pomalu vysychá. Proto má tlakově impregnované dřevo specifické vlastnosti, především typickou nazelenalou, načervenalou, namodralou nebo našedlou barvu. Na povrchu dřeva mohou být často malé šedivé / zelenkavé / bílé skvrny. Často se to nejprve klasifikuje jako plíseň. Většinou se jedná o neškodné krystaly soli, které se na povrchu kombinují s pryskyřičnými složkami ze dřeva. Tyto body časem zmizí a stanou se nepoznatelnými. Krystaly soli na povrchu jsou považovány za kvalitativní znak pečlivé tlakové impregnace.

Před montáží:

Musí být všechny dřevěné díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem (preventivní ochrana proti zamodrání a plísni) a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost Vašeho výrobku.

Montáž:

Doporučujeme upevnit přístřešek pomocí kotevních patek. Návod na montáž jednotlivých variant naleznete v dokumentech ke stažení nebo zde: 854800185480028548003.

Střecha:

Střecha je zhotovena z dřevěných desek. Střešní krytina NENÍ obsahem dodávky a je nutné ji ihned po stavbě doplnit podle vlastní volby. Pro šikmé střechy doporučujeme samolepící bitumenovou lepenku, na ploché střechy samolepící střešní hliníkovo-bitumenovou fólii. U střech se sklonem >15° je vhodný i bitumenový šindel. Únosnost střechy na sníh je 75 kg/m². V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.

Skladování před montáží:

Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo pouze proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru!

Upozornění:
  • výrobek dodáváme v rozloženém stavu
  • produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení
  • tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití
  • kotvící prvky do země (H-kotvy 12x 12 x 60 cm ) NEJSOU obsahem dodávky
  • střešní krytina NENÍ součástí dodávky

 

Prodej dřevěných přísřešků na auto je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Přístřešek na auto dřevěný, KARIBU KIRN naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!