www.ferospoj.cz :: Příslušenství pro zahradní obrubníky (20.04.2024 - 14:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příslušenství pro zahradní obrubníky

Příslušenství pro zahradní obrubníky:

Spojka obrubníku 25 mm - typ I
  • Spojovací konektor pro spojení dvou podélných obrubníků GARDEN DIAMOND o průměru 25 mm. Nelze použít pro kapkovací nebo distribuční hadici (ty mají průměr 16 mm).


Spojka obrubníku 25 mm - typ L
  • Spojovací konektor pro spojení dvou kolmých obrubníků GARDEN DIAMOND o průměru 25 mm. Nelze použít pro spojení kapkovací nebo distribuční hadice (mají průměr 16 mm).


Spojka obrubníku 25 mm - typ T
  • Spojovací konektor pro spojení tří obrubníků GARDEN DIAMOND do tvaru T o průměru 25 mm. Všechny tři konce mají průměr 25 mm. Spojka je vodotěsná a tak bude obrubník připraven k případnému připojení zavlažovacích komponentů a napojení na vodovodní řad. Nelze použít pro kapkovací ani pro distribuční hadici (mají průměr 16 mm).


Kolík pro zahradní obrubník 1ks
  • Plastový kolík pro pevné ukotvení zahradního obrubníku do země. Kolíkem lze zajistit podélné spojení dvou obrubníků.


Hlavice postřikovače 360° - 5 ks
  • Hlavice postřikovače pro zavlažovací systém GARDEN DIAMOND s úhlem postřiku 360°. Regulovatelná rozprašovací tryska se jednoduše našroubuje na postřikovač. Je ideální pro květinové záhony, půdokryvné rostliny, solitérní rostliny a keře.


Připojení k vodovod. kohoutku
  • Speciální spojka na připojení filtru k venkovnímu kohoutku. Balení obsahuje spojku a konektor. Připojení k vodovodnímu kohoutku 1/2". V balení 1 ks.


Záslepka obrubníku 25 mm
  • Pomocí tohoto dílu zaslepíte konec obrubníku GARDEN DIAMOND. Konce obrubníku můžete touto zátkou zaslepit i když obrubník nebudete používat pro zavlažování. Zabráníte tak zanesení otvoru trávou, hlínou, vodou a ostatními nečistotami. Také zabráníte mravencům tvorbu hnízda.
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příslušenství pro zahradní obrubníky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!