www.ferospoj.cz :: Příslušenství k sušičce Paradiso Cube (12.05.2024 - 11:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příslušenství k sušičce Paradiso Cube

Příslušenství k sušičce Paradiso Cube

V naší nabídce naleznete příslušenství k sušičce Paradiso Cube v podobě jemného síta či náhradního plata. Vše je vyrobeno z kvalitního odolného plastu, který není náročný na údržbu. Materiál je odolný a kvalitní, potraviny se k němu nepřilepí a po sušení plata hravě opláchnete pod vodou. Ne, ani myčka jim neublíží, nemusíte se bát.

Jemné síto

Pokud chcete sušit menší plody - borůvky, brusinky nebo hrášek, síto s jemným děrováním je právě to, co potřebujete. Klasickým sušícím platem malé kousky ovoce a zeleniny propadávají a jejich sušení je prakticky nemožné. Ale nezoufejte, s tímto sítem si tyto dobroty můžete dopřát. Rozměr síta je 28 x 28 x 0,1 cm a v balení naleznete 6 kusů.

Náhradní plato

Praktická sada náhradních plat k sušičce G21 Paradiso Cube obsahuje 5 čtvercových plat z odolného materiálu. Nehledejte náhražky. Jen s originální sadou máte jistotu, že plata přesně sednou do vaší sušičky. Rozměry plátu je 33 x 2,3 x 33 cm a v balení naleznete 5 plat.

Prodej příslušenství k sušičce Paradiso Cube je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příslušenství k sušičce Paradiso Cube naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!