www.ferospoj.cz :: Přilba ventilovaná EVO8 WR, JSP (29.04.2024 - 09:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Přilba ventilovaná EVO8 WR, JSP

Přilba ventilovaná EVO8 WR, JSP

Pracovní ochranná ventilovaná přilba EVO8 WR slouží jako ochrana hlavy při práci. Přilba je vybavena vyměnitelným postrojem, integrovaným potním páskem, slotem pro chrániče sluchu a upevněním obličejového štítu a je vyrobena z odolného polyetylenu, její velikost je nastavitelná od 53 do 64 cm - velikost se upravuje pomocí pomocí otočného kolečka. Barvu přilby si můžete vybrat ze 6 barev - bílá, červená, modrá, oranžová, zelená a žlutá.

V sortimentu našeho e-shopu naleznete také další pracovní a ochranné pomůcky - např. ochrany proti pádupracovní oblečení nebo třeba i obuv, které se Vám pro Vaši práci jistě také budou hodit.

Prodej ochranných přileb je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Přilba ventilovaná EVO8 WR, JSP naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!