www.ferospoj.cz :: Přilba MK7 HiTemp 150 WR, JSP (28.04.2024 - 23:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Přilba MK7 HiTemp 150 WR, JSP

Přilba MK7 HiTemp 150 WR, JSP

Bezpečnostní přilba JSP MK®7 je dokonalou ochranou hlavy dle normy EN397. Roky výzkumu a vývoje vedly k vytvoření nejpohodlnější a nejbezpečnější dostupné přilby nabité funkcemi pro maximální pohodlí a bezpečnost. Všestranná ochrana hlavy, chrání hlavu ze všech úhlů. Design přilby MK®7 se stal základem pro novou řadu Evolution. Díky svému nevšednímu vzhledu a síle je MK®7 jednou z nejznámějších moderních bezpečnostních přileb, které jsou dnes k dispozici. Neventilovaná verze splňuje normu EN50365 Class 0 10KV. Tato norma platí pro elektricky izolované přilby používané pro práci pod napětím nebo v blízkosti objktů pod napětím nepřesahujících 1000 V AC nebo 1500 V DC. Vhodné pro stavebnictví, strojírenství, výroba, elektroinženýři a externí telekomunikace. Dále u nás naleznete různé ochranné brýle a další pracovní ochranné pomůcky, pracovní oblečení a boty, které se Vám může hodit při práci s nářadím.

Prodej přilb MK7 HiTemp 150 WR, JSP je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Přilba MK7 HiTemp 150 WR, JSP naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!