www.ferospoj.cz :: Přenosné handsfree na stínítko CELLULARLINE EASY DRIVE, Multipoint, BT 4.0, DSP (02.05.2024 - 14:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Přenosné handsfree na stínítko CELLULARLINE EASY DRIVE, Multipoint, BT 4.0, DSP

Přenosné handsfree CellularLine EASY DRIVE je ideálním doplňkem pro pohodlné a bezpečné telefonování během jízdy autem. Handsfree stačí připojit pomocí Bluetooth s Vaším smartphonem a  můžete se věnovat čistě jen jízdě autem. S funkcí multipoint můžete dokonce připojit i dva telefony současně. Díky procesoru DSP je zaručena vysoká kvalita hovoru. Kvalitní reproduktor snadno slyšíte i při rychlé jízdě na dálnici. S výkonou baterií si užijete až 20 hodin hovoru bez nutnosti připojit handsfree do nabíječky.

Prodej handsfree CellularLine EASY DRIVE je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Přenosné handsfree na stínítko CELLULARLINE EASY DRIVE, Multipoint, BT 4.0, DSP naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!