www.ferospoj.cz :: Prémiová powerbanka CellularLine FREEPOWER MANTA s bezdrátovým nabíjením (20.04.2024 - 03:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Prémiová powerbanka CellularLine FREEPOWER MANTA s bezdrátovým nabíjením

Prémiová powerbanka FREEPOWER MANTA s bezdrátovým nabíjením, které Vám usnadní nabíjení smartphonu, stačí přiložit telefon na powerbanku a díky indukci začne okamžitě doplňovat energii. Pokud nechcete, aby Vám mobil z powerbanky spadl, připevněte ho pomocí gumového pásku, který naleznete v balení. Součástí balení je i kabel microUSB. O přesném stavu energie v powerbance informuje praktický LED displej. Klasické nabíjení kabelem umožní dvojice USB portů, které dokážou nabíjet až dvě zařízení současně. Díky funkce rychlého nabíjení, se zkrátí čas dobití Vašeho zařízení, na co nejkratší možnou dobu. 

Prodej powerbanka FREEPOWER MANTA je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Prémiová powerbanka CellularLine FREEPOWER MANTA s bezdrátovým nabíjením naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!