www.ferospoj.cz :: Pouzdro typu kniha FIXED Opus pro Oppo (28.03.2024 - 11:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pouzdro typu kniha FIXED Opus pro Oppo

Ochranné pouzdro FIXED Opus je skvělou volbou pro celistvou ochranu Vašeho mobilního telefonu Oppo. Kryt typu kniha spolehlivě ochrání telefon před škrábanci, nečistotami i poškozením způsobeným nárazy a pády. Pouzdro z PU kůže s gelovou vnitřní vaničkou je vybaveno čtyřmi praktickými kapsami - třemi o velikosti platební karty a jednou po celé délce pouzdra na bankovky. Díky kapsám může pouzdro částečně nahradit peněženku. Uzavřené drží díky magnetické přezce. Elegantní design v černé barvě je vhodný pro muže i ženy.

Všechna ochranná pouzdra jsou na míru vyrobena pro konkrétní modely Oppo, čímž je zaručena stoprocentní přístupnost ke všem ovládacím prvkům a konektorům. Výčet konkrétních modelů rozměrově kompatibilních s krytem naleznete v tabulce variant výše a také v technickém infu níže.

 

Prodej ochranných pouzder pro Oppo je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pouzdro typu kniha FIXED Opus pro Oppo naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!