www.ferospoj.cz :: Pouzdro typu kniha FIXED FIT pro Xiaomi (25.04.2024 - 06:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pouzdro typu kniha FIXED FIT pro Xiaomi

Ochranné pouzdro FIXED FIT prostějovské šicí dílny je tou pravou volbou pro celistvou ochranu Vašeho mobilního telefonu Xiaomi. Kryt typu kniha spolehlivě ochrání telefon před škrábanci, nečistotami i poškozením způsobeným nárazy a pádyKoženkové pouzdro s vnitřním gelovým krytem je vybaveno dvěma praktickými kapsami - menší o velikosti platební karty a větší např. pro bankovky. Díky kapsám může tedy pouzdro částečně nahradit peněženku. Uzavřené drží díky magnetu v přezce. Elegantní design je vhodný pro muže i ženy a vybírat můžete z několika barev.

Všechna ochranná pouzdra jsou v České republice na míru vyrobena pro konkrétní modely Xiaomi, čímž je zaručena stoprocentní přístupnost ke všem ovládacím prvkům, konektorům i fotoaparátu. Výčet konkrétních modelů rozměrově kompatibilních s krytem naleznete v tabulce variant výše a také v technickém infu výše.

 

Prodej ochranných pouzder pro Xiaomi je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pouzdro typu kniha FIXED FIT pro Xiaomi naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!