www.ferospoj.cz :: Pouzdro typu kniha Cellularline Elemento Dark Stone pro Apple iPhone (16.04.2024 - 15:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pouzdro typu kniha Cellularline Elemento Dark Stone pro Apple iPhone

Zadní kryt Cellularline Dark Stone z nové kolekce Elemento je tou pravou volbou pro ochranu Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone. Originální kryt spolehlivě ochrání telefon před škrábanci, nečistotami a díky zesíleným okrajům i poškozením způsobeným tvrdými nárazy a pády. Vnitřní kryt je vyroben z tvrzeného plastu a vnější část nabízí luxusní vzhled s textilním efektem. Krytá jsou také ovládací tlačítka, přičemž tlačítko rozsvícení obrazovky je zvýrazněno červenou barvou

Speciální výbavou tohoto krytu je vnitřní kapsa na platební kartu, která je chráněna speciálním blokem rušícím signál RFID a NFC. Vaše platební karta je tedy v bezpečí před neoprávněným naskenováním a zneužitím. Díky možnosti složit kryt do podoby stojánku můžete pohodlně koukat na filmy, číst knihu či brouzdat po internetu aniž byste museli mobil držet v ruce.

Všechny ochranné kryty jsou na míru vyrobené pro konkrétní modely Apple iPhone, čímž je zaručena stoprocentní přístupnost ke všem ovládacím prvkům a konektorům. Výčet konkrétních modelů rozměrově kompatibilních s krytem naleznete v tabulce variant výše a také v technickém infu níže. Elegantní design vhodný pro muže i ženy.

Prodej ochranných krytů pro Apple iPhone je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pouzdro typu kniha Cellularline Elemento Dark Stone pro Apple iPhone naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!