www.ferospoj.cz :: Pouzdro typu kniha CellularLine Book Clutch pro Samsung (28.03.2024 - 23:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pouzdro typu kniha CellularLine Book Clutch pro Samsung

Ochranné pouzdro CellularLine Book Clutch je tou pravou volbou pro celistvou ochranu Vašeho mobilního telefonu Samsung. Kryt typu kniha spolehlivě ochrání telefon před škrábanci, nečistotami i poškozením způsobeným nárazy a pády. Vnitřní vanička vyrobena z tvzeného PVC chrání tělo telefonu včetně ovládacích tlačítek, přední část z PU kůže chrání displej. Pouzdro je vybaveno vnitřní kapsou o velikosti platební karty, díky niž může částečně nahradit peněženku. Důmyslný systém vysouvání umožňuje vyndat kartu i jednou rukou. Na přední straně jsou umístěny otvory pro reproduktor, takže není problém telefonovat i se zavřeným pouzdrem, které jistí magnetElegantní design je vhodný pro muže i ženy.

Všechna ochranná pouzdra jsou na míru vyrobena pro konkrétní modely Samsung, čímž je zaručena stoprocentní přístupnost ke všem ovládacím prvkům a konektorům. Výčet konkrétních modelů rozměrově kompatibilních s krytem naleznete v tabulce variant výše.

Prodej ochranných pouzder pro Samsung je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pouzdro typu kniha CellularLine Book Clutch pro Samsung naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!