www.ferospoj.cz :: Pouzdro se stojánkem CellularLine FOLIO pro Apple iPad (19.04.2024 - 22:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pouzdro se stojánkem CellularLine FOLIO pro Apple iPad

Pouzdro se stojánkem FOLIO pro Apple iPad je vyrobeno z odolných materiálů, aby byl Váš tablet co v největším bezpečí. Vnitřní prostor pro tablet je navržen přesně na míru daného zařízení a ponechává volné všechny ovládací tlačítka, reproduktory i nabíjecí konektor, bez nutnosti vyndavat tablet z pouzdra. Po odklopení přední části pouzdra můžete tablet nastavit do libovolného sklonu díky funkci praktického stojánku. Tím si můžete usnadnit psaní na tabletu, sledování filmů nebo videohovor.

Prodej pouzder se stojany FOLIO je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pouzdro se stojánkem CellularLine FOLIO pro Apple iPad naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!