www.ferospoj.cz :: Pouzdro se stojánkem CellularLine FOLIO pro Apple iPad 10,2" (2019) (20.04.2024 - 09:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pouzdro se stojánkem CellularLine FOLIO pro Apple iPad 10,2" (2019)

Pouzdro se stojánkem CellularLine FOLIO je ideálním doplňkem pro tablet Apple iPad 10,2" (2019). Pouzdro je vyrobeno přesně na míru konkrétního zařízení, z moderních materiálů, tenké a velmi lehké. Má jedinečný design a odklápěcí kryt je možné použít jako stojánek pro tablet. Pouzdro CellularLine FOLIO chrání displej proti mechanickému poškození a nečistotám. Přístup ke všem ovládacím prvkům i slotům je zachován. Pouzdro je dostupné v několika barevných variantách.

Prodej pouzder se stojánkem CellularLine FOLIO je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pouzdro se stojánkem CellularLine FOLIO pro Apple iPad 10,2" (2019) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!