www.ferospoj.cz :: Pouzdro pro 10,1" tablety FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus, PU kůže (28.03.2024 - 14:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pouzdro pro 10,1" tablety FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus, PU kůže

Elegantní pouzdro typu kniha FIXED Novel Tab je ideálním doplňkem, který plně ochrání váš tablet před nástrahami všedního dne. Je vyrobeno z odolné PU kůže v barevném provedení s povrchovou úpravou, která chrání před opotřebením. Tablet v krytu drží díky chytrému systému uchycení a umožňuje použít pouzdro pro všechny zařízení s maximálními rozměry 260 X 175 mm. Přední odklápěcí strana je jištěna zavíráním na magnet a bezpečně tak ochrání displej vloženého tabletu. Na zadní straně najdete kapsu na stylus, který tak bude v bezpečí před ztrátou. 


Prodej pouzdra FIXED Novel tab je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pouzdro pro 10,1" tablety FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus, PU kůže naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!