www.ferospoj.cz :: Pouzdro FIXED Pocket s klipem, PU kůže (30.04.2024 - 09:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pouzdro FIXED Pocket s klipem, PU kůže

Ochranné pouzdro FIXED Pocket představuje poctivý a ručně šitý kousek z Prostějova. Stylové pouzdro z vysoce kvalitní syntetické kůže si zamilujete na první dotyk i pohled. Spolehlivě uchrání Váš mobilní telefon před mechanickým poškozením a díky lakované povrchové úpravě je na dotyk nerozeznatelné od pravé kůže. Zavíraní je zajištěno dvěma páry vysoce kvalitních neodymových magnetů. Velkou předností vertikálního pouzdra Pocket je kovový klip, díky kterému jej snadno připevníte za opasek kalhot. Na výběr máte několik velikostí.

Prodej ochranných pouzder FIXED Pocket je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pouzdro FIXED Pocket s klipem, PU kůže naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!