www.ferospoj.cz :: Postřikovač ruční tlakový, mosaz, EXTOL PREMIUM (28.03.2024 - 17:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Postřikovač ruční tlakový, mosaz, EXTOL PREMIUM

Postřikovač ruční tlakový ,mosaz, EXTOL PREMIUM

Ruční tlakový postřikovač, který je dodáván s nádobou o objemu 1,8l. Pomocí mosazné je možné vybrat si z režimu nastavení stříkání od jemného mlžení a po plný proud. Kvalitní pumpa Vám zajistí rychlé a efektivní natlakování.

Pokosová lišta patří do kateogrie zavlažování.

V našem sortimentu naleznete také další postřikovače, kterým si můžete vybavit Vaši dílnu.

Prodej postřikovačů, EXTOL PREMIUM je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Postřikovač ruční tlakový, mosaz, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!