www.ferospoj.cz :: Postavičky z filmu víla Ophira a Munyn (19.05.2024 - 15:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Postavičky z filmu víla Ophira a Munyn

Filmové figurky Ophira & Munyn jsou součástí tematického světa bayala® od firmy Schleich®. Díky vyměnitelnému příslušenství jsou figurky Schleich® detailně modelovány a podporují vzdělávací výchovu. 

Dvě hvězdy z filmu bayala způsobily v elfí říši velký povyk. Královna stínových elfek Ophira a její havran Munyn mají dokonalý přehled a skoro se jim podaří dosáhnout toho, že všechny rostliny uvadnou. Ophira však nepočítala s udatným Kuackem. Malý papoušek sluneční elfky Surah se převleče za havrana a pomůže elfí říši zachránit. Ophira a její havran z dálky pozorují veselou dračí slavnost, na které se všechny elfí kmeny opět setkávají v míru. Jednoho dne se i ona znovu stane součástí říše bayala. Malý havran předvádí ve vzduchu spoustu dechberoucích kousků. Figurky Schleich jsou modelovány s příkladnou věrností a z pedagogického hlediska jsou k hraní jako stvořené.

Schleich je německá společnost, která je na trhu již od roku 1950. Jejich předností jsou kvalitně zpracované figurky se skvělou povrchovou úpravou a jsou rájem pro dětské oči i ruce. Samozřejmostí je pečlivá kontrola materiálu a bezpečnosti figurek. Veškeré zboží a použité materiály vyhovují nejpřísnějším vnitrostátním i mezinárodním požadavkům či je dokonce předčí. Vyrábí především figurky domácích a divokých zvířátek, draků a dinosaurů. Mezi nejpopulárnější však patří figurky koní. Figurky jsou ručně malované a velmi detailně propracované.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Postavičky z filmu víla Ophira a Munyn naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!