www.ferospoj.cz :: Postavičky z filmu Lykos, Nugur a Piuh (19.05.2024 - 17:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Postavičky z filmu Lykos, Nugur a Piuh

Filmové figurky Lykos, Nugur a Piuh jsou součástí tematického světa bayala® od firmy Schleich®. SFigurky Schleich® jsou detailně modelovány a podporují vzdělávací výchovu.  

Vlk Lykos, roztomilý mýval Piuh a dračí mládě Nugur jsou tajné hvězdy filmu bayala. Tato trojice se na dobrodružné cestě k Nugurovým dračím rodičům skamarádila. Od té doby jsou nerozluční a vesele řádí v rozkvetlé krajině světa bayala. Skořápku, ze které se vylíhl, nosí Nugur už jen při hraní. Piuh rád mlsá a slupne vše, co mu přijde pod pracku. Lykos je naštěstí hlídá. Roztomilý Nugur si nejvíce pochutná na dračím ovoci. Figurky Schleich jsou modelovány s příkladnou věrností a z pedagogického hlediska jsou k hraní jako stvořené.

Schleich je německá společnost, která je na trhu již od roku 1950. Jejich předností jsou kvalitně zpracované figurky se skvělou povrchovou úpravou a jsou rájem pro dětské oči i ruce. Samozřejmostí je pečlivá kontrola materiálu a bezpečnosti figurek. Veškeré zboží a použité materiály vyhovují nejpřísnějším vnitrostátním i mezinárodním požadavkům či je dokonce předčí. Vyrábí především figurky domácích a divokých zvířátek, draků a dinosaurů. Mezi nejpopulárnější však patří figurky koní. Figurky jsou ručně malované a velmi detailně propracované.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Postavičky z filmu Lykos, Nugur a Piuh naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!