www.ferospoj.cz :: Postavička z filmu dráček Antylar (19.05.2024 - 16:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Postavička z filmu dráček Antylar

Filmová figurka Antylar je součástí tematického světa bayala® od firmy Schleich®. 

Na barevném dračím otci Antylarovi mohou diváci filmu bayala oči nechat. Jeho překrásná křídla už dlouho čekala na to, až budou moci obejmout ztracené dračí mládě Nugura. Nyní může Antylar svého syna učit létat a konečně spolu zažijí napínavá dobrodružství. Šup na dračí slavnost! Rozkvět ve světě bayala musejí oslavit všichni. Antylarova barevná kůže bliká i ve tmě. Figurky Schleich jsou modelovány s příkladnou věrností a z pedagogického hlediska jsou k hraní jako stvořené.

Schleich je německá společnost, která je na trhu již od roku 1950. Jejich předností jsou kvalitně zpracované figurky se skvělou povrchovou úpravou a jsou rájem pro dětské oči i ruce. Samozřejmostí je pečlivá kontrola materiálu a bezpečnosti figurek. Veškeré zboží a použité materiály vyhovují nejpřísnějším vnitrostátním i mezinárodním požadavkům či je dokonce předčí. Vyrábí především figurky domácích a divokých zvířátek, draků a dinosaurů. Mezi nejpopulárnější však patří figurky koní. Figurky jsou ručně malované a velmi detailně propracované.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Postavička z filmu dráček Antylar naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!