www.ferospoj.cz :: Podložky senzorické Clemmy baby (29.04.2024 - 04:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložky senzorické Clemmy baby

Senzorické podložky Clemmy jsou skvělou hračkou pro rozvoj hmatového vnímání, pozorovacích schopností a manuální dovednosti. Každá z osmi podložek má jinou reliéfní strukturu a slouží zároveň jako základna pro stavění věží z osmi kostek, které jsou součástí balení. Podložky i kostičky jsou vyrobeny z měkkého omyvatelného plastu, aby si s nimi děti neublížily. Můžete je mýt dokonce i v myčce nádobí. Materiál je zdravotně nezávadný, takže se nemusíte bát ani když děti budou kostičky okusovat. Od renomovaného výrobce Clementoni.

 

Prodej senzorických podložek Clemmy je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložky senzorické Clemmy baby naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!