www.ferospoj.cz :: Pistole tavná lepící aku 4 V, EXTOL PREMIUM (03.05.2024 - 21:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pistole tavná lepící aku 4 V, EXTOL PREMIUM

Pistole tavná lepící aku 4 V, EXTOL PREMIUM

Aku lepící tavná pistole je určena k roztavení a nanášení tavného lepidla za účelem rychlého slepení papíru, kartonu, korku, dřeva, kůže, textilie, umělé hmoty, keramiky, některých kovů atd. Páčka mechanického posuvu umožňuje plynulé a přesné dávkování roztaveného lepidla na požadované místo. Pistole je vybavena nabíjecí základnou, do které můžete pistoli odložit, když ji zrovna nepoužíváte. Po vložení pistole do základny se pistole začne ihned nabíjet, čímž se prodlouží doba po kterou ji lze používat. 

Aku nářadí usnadňuje práci, akumulátorový pohon umožňuje používání nářadí bez překážejícího kabelu a bez ohledu na to, jestli je dostupný elektrické energie. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • možnost pracovat v místech bez elektrického rozvodu
  • určeno pro jemné a detailní práce
  • nabíjecí základna pro průběžné nabíjení při přerušení práce

Nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pistole tavná lepící aku 4 V, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!