www.ferospoj.cz :: Pistole stříkací na barvu, EXTOL CRAFT (26.04.2024 - 11:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pistole stříkací na barvu, EXTOL CRAFT

Pistole stříkací na barvu, EXTOL CRAFT

Lehká stříkací pistole je vhodná pro náročnější stříkání barvy. Vyšší výkon dovoluje používat hustější typy barev i méně ředěné barvy. Pistole je vhodná pro nanášení barev a laků s obsahem rozpouštědel, vodou ředitelných barev, olejových barev, lazur, akrylových pigmentových laků, mořidel, nejrůznějších ochrannýh prostředků na dřevo a rostliny i pro nanášení dezinfekčních prostředků. Jedná se o nový model pistole s vylepšenou atomizací barvy a kvalitou nástřiku. Samozřejmostí je rgonomická rukojeť pro pohodlné držení. Stříkací pistoli nabízíme ve 2 variantách.

Elektrické nářadí značky EXTOL CRAFT je vhodné pro občasné domácí (hobby) použití. Pokud hledáte nářadí pro každodenní práci, můžete si zvolit značku EXTOL PREMIUM, která splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Nářadí v nejvyšší kvalitě, určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, si můžete vybírat pod značkou EXTOL INDUSTRIAL.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pistole stříkací na barvu, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!