www.ferospoj.cz :: Pistole na PU pěny T500 PTFE, Den Braven (28.04.2024 - 07:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pistole na PU pěny T500 PTFE, Den Braven

Pistole na PU pěny T500 PTFE

Profesionální celokovové provedení pistole určené pro aplikace pistolových polyuretanových pěn se šroubovým uzávěrem ventilu. Manipulace s pistolí je velice snadná a rychlá. Pomocí regulačního šroubu lze nastavit požadovanou šířku vypěněné pěny – úsporné a efektivní. Další potřebné informace pro čištění, uskladňování a opakované použití naleznete v technickém listu, viz. výše.

Použití pistole na PUR pěnu:

  1. Pistolovou polyuretanovou pěnu NBS řádně protřepat (min. 30x)
  2. Pistolovou pěnu NBS našroubovat na adaptér pistole (nedotahovat natvrdo)
  3. Uvolnit stavěcí průtokový šroub a vpustit pěnu do celého vnitřku pistole
  4. V tomto okamžiku je pistole NBS připravena k aplikaci pěny. Vyústění trubice nikdy nepokládat přímo na podklad, ale držet jej asi 1 cm nad ním.
  5. Expanzi pěny lze dle požadavku upravovat stavěcím průtokovým šroubem

Prodej pistolí na PU pěny je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pistole na PU pěny T500 PTFE, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!