www.ferospoj.cz :: Pistole na PU pěny M600 PTFE PROFI, Den Braven (28.04.2024 - 16:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pistole na PU pěny M600 PTFE PROFI, Den Braven

Pistole na PU pěny M600 PTFE PROFI, Den Braven

Profesionální celokovové provedení pistole určené pro aplikace pistolových polyuretanových pěn se šroubovým uzávěrem ventilu. Manipulace s pistolí je velice snadná a rychlá. Pomocí regulačního šroubu lze nastavit požadovanou šířku vypěněné pěny – úsporné a efektivní. Další potřebné informace pro čištění, uskladňování a opakované použití naleznete v technickém listu, viz výše.

Použití:

  1. Pistolovou polyuretanovou pěnu NBS řádně protřepat (min. 30x)
  2. Pistolovou pěnu NBS našroubovat na adaptér pistole (nedotahovat natvrdo)
  3. Uvolnit stavěcí průtokový šroub a vpustit pěnu do celého vnitřku pistole
  4. V tomto okamžiku je pistole NBS připravena k aplikaci pěny. Vyústění trubice nikdy nepokládat přímo na podklad, ale držet jej asi 1 cm nad ním.
  5. Expanzi pěny lze dle požadavku upravovat stavěcím průtokovým šroubem

Prodej pistolí na PU pěny je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pistole na PU pěny M600 PTFE PROFI, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!