www.ferospoj.cz :: Pistole horkovzdušná, 2000 W, EXTOL INDUSTRIAL (28.03.2024 - 13:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pistole horkovzdušná, 2000 W, EXTOL INDUSTRIAL

Pistole horkovzdušná, 2000 W, EXTOL INDUSTRIAL

Horkovzdušná pistole je vhodná k nahřívání povrchů za účelem odstranění nátěrů (barev, laků), urychlení zasychání čerstvě nanesených nátěrů, tvarování a spojování umělých hmot (např. plastových trubek) a asfaltových krytin, uvolňování lepených spojů, pájení, k rozmrazování zamrzlé vody v potrubí či k vypalování mechu. Je možné nastavit 2 stupně, které se liší teplotním rozsahem a průtokem vzduchu. Pistole je vybavena velkým a přehledným LCD displejem. Horkovzdušná pistole je dodávána v pevném plastovém kufru, ve kterém najdete také základní sadu nerezových nástavců pro opalování a odstraňování starých nátěrů.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • plynulá a velmi jemná regulace teploty za provozu se zobrazenou hodnotou teploty na displeji
  • keramické kroužky topného tělesa umožňují rovnoměrné rozložení teploty kolem topného válce, díky keramickému tělesu dochází k efektivnější výměně tepla mezi vzduchem
  • mikroprocesorem řízený tyristor zajišťuje jemné a přesné nastavení hodnot a ochranu proti poškození
  • nastavené parametry se před vypnutím / výpadkem proudu samy uloží do paměti a zůstanou nastaveny po dalším uvedení pistole do chodu
  • 2 teplotně-provozní režimy:
    • režim s teplotou do 50 °C pro rozmrazování a šetrné sušení
    • režim s nastavitelnou teplotou v rozsahu 50 - 650 °C

Elektrické nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL je vhodné pro vysokou zátěž je určeno pro každodenní používání. Pokud hledáte nářadí pro méně časté používání, můžete si zvolit nářadí značky EXTOL PREMIUM, které splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí, nebo nářadí značky EXTOL CRAFT, které je určeno pro domácí (hobby) používání.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pistole horkovzdušná, 2000 W, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!