www.ferospoj.cz :: Pistole horkovzdušná, 2000 W, EXTOL CRAFT (24.04.2024 - 16:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pistole horkovzdušná, 2000 W, EXTOL CRAFT

Pistole horkovzdušná, 2000 W, EXTOL CRAFT

Horkovzdušná pistole je vhodná k nahřívání povrchů za účelem odstranění nátěrů (barev, laků), urychlení zasychání čerstvě nanesených nátěrů, tvarování a spojování umělých hmot (např. plastových trubek) a asfaltových krytin, uvolňování lepených spojů, pájení a také k rozmrazování zamrzlé vody v potrubí. Je možné nastavit 2 stupně, které se liší teplotním rozsahem a průtokem vzduchu. Varianta 12131001 je dodávána v pevném plastovém kufru, který navíc obsahuje základní sadu nerezových nástavců pro opalování a odstraňování starých nátěrů.

Elektrické nářadí značky EXTOL CRAFT je vhodné pro občasné domácí (hobby) použití. Pokud hledáte nářadí pro každodenní práci, můžete si zvolit značku EXTOL PREMIUM, která splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Nářadí v nejvyšší kvalitě, určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, si můžete vybírat pod značkou EXTOL INDUSTRIAL.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pistole horkovzdušná, 2000 W, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!