www.ferospoj.cz :: Pískoviště dřevěné s kuchyňkou (25.04.2024 - 01:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pískoviště dřevěné s kuchyňkou

Dřevěné pískoviště s vestavěnou kuchyňkou a stříškou je skvělým místem na hraní pro kluky i holky od 3 let. Čtvercový korpus pískoviště je vyroben z novozélandské borovice a červená stříška z textilie s UVA filtrem, chránícím děti před slunečním zářením. Strana pískoviště, ve kterém je vestavěná kuchyňka lze odklopit a prostor slouží jako úložný box na všechny potřebné hračky. Dřevo je ponecháno v přírodním stavu, takže jej můžete ošetřit vhodným nátěrem či s dětmi barevně pomalovat. Balení samozřejmě obsahuje návod i kování, takže pískoviště hravě složíte přibližně za 30 minut. Rozměry pískoviště jsou 120 x 120 x 120 cm.

Dřevěné hračky Woody vyvíjené na českém trhu se pyšní především svou kvalitou zpracování a bezpečností. Všechny hračky jsou pečlivě testované od počátku výroby až po uvedení na trh, takže nemusíte mít nejmenší obavy o zdraví svého dítěte. 

Prodej dřevěných pískovišť s kuchyňkou je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pískoviště dřevěné s kuchyňkou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!