www.ferospoj.cz :: Pískoviště dětské dřevěné, s víkem, LanitPlast (29.03.2024 - 01:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pískoviště dětské dřevěné, s víkem, LanitPlast

Dřevěné dětské pískoviště je vyrobené borovicového dřeva ošetřeného tlakovou impregnací proti plísním. Síla dřevěných profilů je 16 mm. Montáž pískoviště je snadná a rychlá. Součástí pískoviště je také ochranné víko.

Povrchová úprava dřeva:
Při výrobě bylo použito tlakově impregnované dřevo. Jedná se o velmi účinnou a ekologicky šetrnou metodu pro ochranu dřeva. Zředěné impregnační soli se vysokým tlakem v průmyslové přetlakové komoře vtlačují do vnitřní struktury dřeva, takže ošetřené dřevo má na konci tohoto procesu vysokou vlhkost a velmi pomalu vysychá. Proto má tlakově impregnované dřevo specifické vlastnosti, především typickou nazelenalou, načervenalou, namodralou nebo našedlou barvu.

Před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem (preventivní ochrana proti zamodrání a plísni) a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pískoviště dětské dřevěné, s víkem, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!