www.ferospoj.cz :: Pila řetězová aku VES, 18 V Li-Ion, 25 cm, VERTO (04.05.2024 - 04:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pila řetězová aku VES, 18 V Li-Ion, 25 cm, VERTO

Řetězová pila aku VES s napájením 18 V a 10" vodicí lištou lze použít pro různé práce v domácnosti a na zahradě, například pro prořezávání tenčích větví. Vybavena je bezpečnostní brzdou, která chrání uživatele v případě zpětného rázu během řezu, a ochranou proti náhodnému spuštění. Pokud nemáte žádnou zkušenost s péčí o pilu, nevadí, pila je totiž vybavena automatickým systémem mazání řetězu a indikátorem hladiny oleje. Skutečnost, že se nemusíte připojovat k síťové zásuvce, výrazně zvyšuje komfort práce. V naší nabídce naleznete 2 varianty produktu - první z nich má v balení nejen pilu, ale i dva akumulátory s kapacitou 1,3 Ah. Druhá varianta obsahuje pouze pilu. CE certifikát potvrzuje shodu s evropskými bezpečnostními normami. Na tento produkt se vztahuje 2 roky záruka. Pokud ale potřebujete i jiné zahradní nářadí, tak i to u nás najdete.

Prodej řetězových pil aku VES je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pila řetězová aku VES, 18 V Li-Ion, 25 cm, VERTO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!