www.ferospoj.cz :: Pila přímočará s předkmitem, Graphite (19.04.2024 - 05:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pila přímočará s předkmitem, Graphite

Pila přímočará s předkmitem, Graphite je vysoce kvalitní síťová přímočará pila s výkonem 400 W. Používá se k přesnému a rychlému řezání dřeva (do 55 mm) a kovů (do 6 mm). Rychlost kmitání je v rozmezí od 500 do 3000 kmitů/min. Pila s izolací II třídy zaručuje přesné řezání při úhlu naklonění od 0° do 45° vpravo i vlevo. Pilový list je chráněn průhledným krytem z odolného polykarbonátu. Rukojeť je opatřena spínačem s blokádou a je potažena protiskluzovým materiálem. Praktická přímočará pila se systémem ofuku a odsáváním pilin a prachu je ideální jak pro řemeslnou výrobnu, tak i pro domácí dílnu. Značka GRAPHITE nabízí širokou škálu elektrického nářadí, které splňuje požadavky profesionálů.

Prodej síťových přímočarých pil Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pila přímočará s předkmitem, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!