www.ferospoj.cz :: Pila pokosová aku SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL (03.05.2024 - 08:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pila pokosová aku SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL

Pila pokosová aku SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL

Pila pokosová aku SHARE20V od značky EXTOL je určena k přesnému vertikálnímu a horizontálnímu řezání stavebního dřeva, dřevotřísky, dřevotřískových desek, tenkých plastových desek, hliníkových profilů a tenkých měkkých neželezných materiálů pomocí speciálně navrženého pilového kotouče. Je vybavena nejmodernějším "bezkartáčovým" motorem s otáčkami 3300 ot. / min., který zajišťuje rychlé a snadné řezání materiálů. Tento typ motoru má delší životnost a je výkonnější než běžné motory s uhlíkovými kartáči a zároveň spotřebovává méně energie. 

Robustní základna pily je vyrobena z hliníku. Pro pohodlnější použití je pila vybavena laserem, teleskopickou podpěrou pro delší materiály a svorkou pro upevnění materiálu k pracovní ploše. Pro okamžité zastavení pilového kotouče po vypnutí napájení je k dispozici brzda. Pro plnění vaku pilinami nebo pro připojení k odsávacímu systému je k dispozici výstup. Akumulátor s kapacitou 2000 mAh vystačí na řezání 110 hranolů o rozměrech 50 x 50  mm. Akumulátory lze použít se všemi 20V nářadím řady EXTOL SHARE.

Hlavní přednosti

  • nejmodernější "bezkartáčový" motor
  • vybaven laserem, opěrkami, svěrkou
  • el. brzda
  • hliníková základna
  • odsávání pilin do pytlíku nebo vysavače
  • univerzální akumulátor SHARE20V
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pila pokosová aku SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!