www.ferospoj.cz :: Pila ocaska s rychloupínáním, Graphite (28.03.2024 - 15:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pila ocaska s rychloupínáním, Graphite

Pila ocaska s rychloupínáním od výrobce Graphite je speciální pila s motorem o výkonu 900 W. Používá se k přesnému řezání dřeva, kovů a jiných materiálů různé tvrdosti. Konstrukce pily umožňuje posuvně-vratný pohyb. Převodová skříň je vyrobena z odolné slitiny hliníku. Pila umožňuje plynulou regulaci polohy opěrné patky pro přesné nastavení úhlu řezání. Je možné regulovat frekvenci kmitů pilového listu stupněm zatlačení spínače, který můžete zaaretovat. Rukojeť je spolu se spínačem potažena protiskluzovým materiálem pro zajištění vyšší bezpečnosti a pohodlí při práci.

Prodej šavlových pil Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pila ocaska s rychloupínáním, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!