www.ferospoj.cz :: Pila ocaska mini, Graphite (26.04.2024 - 03:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pila ocaska mini, Graphite

Pila ocaska mini od výrobce Graphite s motorem o výkonu 350 W je určena k přesnému řezání dřeva, kovů a jiných materiálů různé tvrdosti. Díky své kompaktnosti a ergonomickému tvaru se snadno drží jednou rukou. Disponuje funkcí plynulého nastavení opěrné patky pro přesné nastavení úhlu řezání.  Frekvence pilového listu se pohybuje v rozmezí od 0 do 2500 kmitů/min a lze ji regulovat stupněm zatlačení spínače, který je možné i zaaretovat. Z bezpečnostních důvodů a pro zajištění většího pohodlí při práci je hlavní rukojeť zařízení potažena protiskluzovým materiálem. Úchyt pily umožňuje výměnu pilového listu bez použití nářadí.

Prodej šavlových pil Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pila ocaska mini, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!