www.ferospoj.cz :: Pila kotoučová, 165 mm, aku brushless SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL (19.04.2024 - 23:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pila kotoučová, 165 mm, aku brushless SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL

Pila kotoučová, 165 mm, aku brushless SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL

Aku okružní pila poskytuje výkonné a snadné řezání při různých instalatérských, elektrických, rámovacích, dokončovacích a tesařských pracích. Pila je poháněná nejmodernějším "brushless" motorem s otáčkami 3650/min, který umožňuje rychle a snadno řezat tvrdý materiál. Tento typ motoru má vyšší životnost, je výkonnější a má menší spotřebu elektrické energie než běžné motory s uhlíkovými kartáči. Horní a spodní kovový ochranný kryt poskytují výbornou ochranu kotouče při pádu. Ergonomická měkká gumová rukojeť zajistí pohodlí a vyvážení pro snadno ovladatelné řezy. Akumulátor lze použít ve všech typech nářadí řady EXTOL SHARE20V. Stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem nebo samostatně. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • „brushless motor" bez uhlíkových kartáčů s delší životností, vyšší výkonností a s menší spotřebou elektrické energie, zajišťuje vysoký kroutící moment
  • pevná hliníková základna pro maximální stabilitu a přesnost řezu
  • možnost sklopení řezu až do úhlu 45°
  • vodící lišta pro podélné řezání
  • jednoduché nastavení hloubky řezu a nastavení šikmého úhlu
  • možnost připojení odsávání umožňuje zachování čistého pracovního prostředí
  • elektronická brzda rychle zastaví kotouč
  • akumulátor má indikátor nabití a lze ho použít ve všech typech nářadí EXTOL SHARE20V

Nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL je vhodné pro vysokou zátěž je určeno pro každodenní používání. Pokud hledáte nářadí pro méně časté používání, můžete si zvolit nářadí značky EXTOL PREMIUM, které splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí, nebo nářadí značky EXTOL CRAFT, které je určeno pro domácí (hobby) používání.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pila kotoučová, 165 mm, aku brushless SHARE20V, EXTOL INDUSTRIAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!