www.ferospoj.cz :: Pila dvoukotoučová, 125 mm, 900 W, EXTOL PREMIUM (28.04.2024 - 22:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pila dvoukotoučová, 125 mm, 900 W, EXTOL PREMIUM

Pila dvoukotoučová, 125 mm, 900 W, EXTOL PREMIUM

Dvoukotoučová pila s příkonem 9 000 W je vybavena jedinečným systémem dvou neoddělitelných kotoučů s průměrem 125 mm, které se vůči sobě točí opačným směrem. Díky je dosaženo vysokého řezného výkonu a čistého řezu. Zvýšená bezpečnost práce při práci je zaručena z důvodu zamezení zpětného vrhu vyrovnáním protichůdných sil. Pila je určena pro řezání zasucha. Pila je určená také pro řezání smíšených materiály - dřevo s hřebíky, plech podložený dřevem atd.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI

  • je možno používat stejný dvoukotouč na spoustu materiálů - dřevo, plast, ocel, neželezné kovy, plech atd.
  • při použití diamantového kotouče lze řezat kameny, obkladačky i sklo
  • koncovka pro připojení odsávání prachu
  • možnost regulace otáček
  • s pomocí mazacích tyčinek můžete prodloužit životnost a ostří kotouče
  • díky použití řezných kotoučů s plátky ze slinutého karbidu (SK) je možné pilu použít pro řezání v prostorech, kde je zakázáno používat úhlovou brusku z důvodu požárních předpisů
  • s protichůdnými kotouči lze snadno provádět řezy v ploše materiálu

Elektrické nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pila dvoukotoučová, 125 mm, 900 W, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!