www.ferospoj.cz :: Pila aku přímočará Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite (24.04.2024 - 12:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pila aku přímočará Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite

Akumulátorová přímočará pila GRAPHITE Energy+ 18V, Li-Ion bez baterie je určena pro rychlé a přesné řezání dřeva a kovu. Umožňuje řezat dřevo do tloušťky 80 mm a kov do 10 mm. Počet zdvihů za minutu je regulovatelný od 0 do 2400 zdvihů/minutu a výška zdvihu je 25 mm. Náklon lze plynule regulovat v rozmezí 0 - 45° vlevo a vpravo. Díky třístupňovému nastavení velikosti kyvného pohybu lze měnit rychlost řezání. Pilové listy typu T lze měnit rychle a bez potřeby nářadí. Pilový list je chráněn polykarbonátovým krytem. Přímočará pila osvětluje pracoviště LED diodou a díky systému ofukování a odvádění prachu usnadňuje práci. Spoušť na rukojeti je jištěna pojistkou proti nechtěnému sepnutí, aby nedošlo ke zranění.

Akumulátorová pila je kompatibilní s akumulátory Energy+ o kapacitě 2 Ah nebo 4 Ahkteré můžete stejně jako nabíječku dokoupit zvlášť. Tyto baterie lze pak používat i do jiného nářadí GRAPHITE.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pila aku přímočará Energy+ 18V, Li-lon, bez baterie, Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!