www.ferospoj.cz :: Pergola hliníková, SKYLUX CLIMALUX (19.04.2024 - 20:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pergola hliníková, SKYLUX CLIMALUX

Hliníková pergola CLIMALUX

Pokud chcete trávit čas na zahradě za jakéhokoli počasí, tato pergola je pro Vás to pravé. Jedná se o luxusní pergolu, která Vás ohromí vzhledem. Spadá do vyšší cenové kategorie, avšak její kvalita této ceně stoprocentně odpovídá. Vyrobena je z extrémně robustní konstrukce z hliníku odolavajícímu přírodním vlivům. Díky tomu máte zajištěnou dlouhou životnost. Okapový i nosné profily jsou z jednoho kusu = garantovaná nosnost střechy a celé konstrukce. Velkou výhodou tohoto modelu pergoly je to, že se dodává jako stavebnice. Každý si ji může za pomoci přátel postavit sám, kde chce a kdy chce. Nejste tak závislí na složitém shánění drahé odborné firmy nebo v současné době prakticky nedostupného řemeslníka, který by Vám pergolu na terase postavil. Její stavba není úplně nejjednodušší, ale pro českého kutila by neměla být problémem. Pro montáž jsou nutné dvě / tři osoby (před nákupem doporučujeme prostudovat přiložený montážní návod, abyste odhadli své možnosti). Pozor - patky sloupů je nutné přišroubovat k pevnému základu.

Střešní polykarbonát

Velmi kvalitní britský sedmistěnný polykarbonát se silným UV filtrem (nekřehne, nežloutne) zvýšené síly 16 mm. Z důvodu zajištění maximální kvality je prosklení pergoly vyrobeno z kvalitního polykarbonátu MARLON (výrobce Brett Martin Velká Británie), který v ČR prošel náročnými testy ve státem akreditovaných zkušebnách jako stavební materiál. Smluvní prodloužená záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím.

Přednosti pergoly CLIMALUX
  • extrémně robustní konstrukce z hliníku odolavajícímu přírodním vlivům => dlouhá životnost pergoly
  • okapové i nosné profily jsou z jednoho kusu => garantovaná nosnost střechy a celé konstrukce
  • pergola může sloužit jako prostor vhodný pro relaxaci, posezení s přáteli či grilování

Obrázek je ilustrační, počet nosných předních sloupů se u jednotlivých variant pergoly může lišit dle délky pergoly.

Montáž pergoly 

Montážní návod naleznete ke stažení ZDE. Před montáží dbejte na důkladné prostudování pokynů k montáži. Kotevní materiál není součástí balení: ocelové kotvy/závitové tyče, chemická kotva. Volba požadovaných upevňovacích materiálů musí být provedena podle materiálu podkladu a stěn. Ujistěte se, že podklad a stěny, k nimž má být systém ukotven, jsou dostatečně pevné.

K montáži budete potřebovat:

Prodej hliníkových pergol CLIMALUX je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pergola hliníková, SKYLUX CLIMALUX naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!