www.ferospoj.cz :: Pergola hliníková ke zdi, LanitPlast WALL (29.03.2024 - 00:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pergola hliníková ke zdi, LanitPlast WALL

Hliníková pergola ke zdi WALL

Díky pergole ke zdi WALL budete mít na zahradě skvělé posezení, které vám bude soused závidět. V této pergole naleznete příjemné místo odpočinku hned vedle Vašeho domu. Konstrukce pergoly je z odolné hliníkové slitiny a je nastříkaná práškovou vypalovanou barvou (komaxit), a proto trvale odolává přírodním klimatickým vlivům. Střecha je vyrobená z polykarbonátových dvoustěnných desek síly 6 mm, které dodáváme ve třech barvách - čiré nebo mléčně bílé průsvitné (OPÁL) nebo kouřově hnědé (BRONZ). Z důvodu zajištění maximální kvality je použit kvalitní polykarbonát MARLON (výrobce Brett Martin Velká Británie), který v ČR prošel náročným testy ve státem akreditovaných zkušebnách jako stavební materiál. Smluvní prodloužená záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím je u produktů od LANIT PLASTU samozřejmostí.

Přednosti pergoly LANITPLAST WALL:

  • bezúdržbový systém
  • hliníková konstrukce => dlouhá životnost pergoly
  • prostor vhodný pro relaxaci či posezení s přáteli

Montáž pergoly:

Velkou výhodou tohoto modelu pergoly je to, že ji dodáváme jako jednoduchou stavebnici. Každý si ji může bez problémů postavit sám, kde chce a kdy chce. Není nutné složitě shánět odbornou firmu nebo řemeslníka, který by Vám pergolu postavil. Její stavba je pro českého kutila relativně snadná a zvládnou ji dvě osoby.

Pergola musí být umístěna a upevněna na rovném povrchu (betonové základy jsou nejlepší volbou). Pergola musí být vždy pevně přišroubovaná k zemi pomocí přiložených patek. Pokud budete pergolu montovat do zateplené fasády, budete potřebovat další spojovací materiál: závitové tyčechemická kotva.

Co budete k montáži potřebovat:


Pokyny k montáži a údržbě:

  • Vždy dodržujte montážní postup!
  • Roztřiďte si díly před montáží a zkontrolujte jejich seznam podle návodu k montáži.
  • Během stavby konstrukci nenaklánějte ani na ní netlačte.
  • Zabraňte zatěžování střechy sněhem, listím nebo jiným materiálem.
  • K čištění polykarbonátových dílů nepoužívejte aceton, abrazivní nebo
    jiné speciální čistící prostředky.
  • Pokud potřebujete pergolu vyčistit, použijte jemný detergent se studenou čistou vodou.
  • Minimálně jednou za půl roku je třeba kontrolovat spoje a spojovací materiál.
  • Pergola není pochozí!

Montážní návod jednotlivých variant naleznete v dokumentech ke stažení vedle fotogalerie.

Upozornění:

  • výrobek je dodáván v rozloženém stavu
  • pozor - patky sloupů je nutné přišroubovat k pevnému základu
  • produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení

Pokud máte radši přírodní materiály, podívejte se na naší nabídku dřevěných pergol. Nezapomeňte také na podlahu, v naší nabídce naleznete terasová prkna i dlažbu na terasu.

Prodej hliníkových pergol WALL je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pergola hliníková ke zdi, LanitPlast WALL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!