www.ferospoj.cz :: Pergola bioklimatická hliníková, LanitPlast BIOCLIMATIC PREMIUM PLUS (02.05.2024 - 11:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pergola bioklimatická hliníková, LanitPlast BIOCLIMATIC PREMIUM PLUS

Pergola bioklimatická hliníková, LanitPlast BIOCLIMATIC PREMIUM PLUS

Zahradní bioklimatická hliníková pergola vám poskytne ideální místo pro odpočinek či posezení s přáteli během letních dní. Pergola má vodorovnou střechu složenou z desítek otočných lamel, které lze natáčet v úhlu od 0 do 120° za pomoci elektrického ovládání. Natočením lamel můžete ovlivnit množství slunečního světla, které bude do pergoly pronikat. Pro dosažení dokonalé atmosféry během vašeho pobytu pod pergolou se na všech čtyřech vnitřních stranách střechy po celé délce nachází LED osvětlení, které se ovládá pomocí dálkového ovladače.

Konstrukce pergoly je vyrobená z hliníkové slitiny, která je vysoce odolná a je nastříkaná práškovou vypalovanou antracitovou barvou. Dobře odolává vlivům počasí.

Střešní lamely jsou do sebe v zavřeném stavu zaklesnuty (systém pero drážka), a tak nepropustí vodu při menším ani středním dešti. Voda, která prosákne, je svedena lištami do připravenách výtoků u paty sloupku. V případě intenzivního deště může dojít k tomu, že připravené výtoky takto velké množství vody nezvládnou pobrat, a trochu vody proteče do pergoly.

Pergola je dodávaná v rozloženém stavu jako stavebnice v několika kartonových obalech. Montáž pergoly není nijak náročná, zvládnete ji ve dvou lidech. Pamatujte však, že patky sloupů je potřeba přišroubovat k pevnému základu.

Příplatkové příslušenství

Pro příjemné posezení pod pergolou doporučujeme vybrat si také pohodlný zahradní nábytek.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pergola bioklimatická hliníková, LanitPlast BIOCLIMATIC PREMIUM PLUS naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!