www.ferospoj.cz :: Penetrační nátěr hloubkový, Den Braven (28.03.2024 - 14:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Penetrační nátěr hloubkový, Den Braven

Penetrační nátěr hloubkový, Den Braven

Tekutý hloubkový penetrační nátěr, Den Braven funguje na bázi modifikované styren-akrylátového kopolymeru, který umožňuje vysoký stupeň kotvení. Nátěr má dokonalou přilnavost na savé povrchy. Použití je možné na zdivo, omítky, sádrokarton, nekonstrukční beton, anhydrid a minerální podklady. Je vhodný na všechny porézní stavební materiály, sjednocuje savost a zpevňuje podklad. Zvyšuje přilnavost dalších vrstev. Penetrační nátěr obsahuje povrchově aktivní látky, odpěňovací a konzervační prostředky, neobsahuje těžké kovy.

Kde je možné použití hloubkového penetračního náteru, Den Braven?

Použití nátěru je vhodné je sjednocení a zpevnění savosti podkladu. Je ideální pro sjednocení nasákavosti podkladu před lepením obkladů a dlažeb. Použití penetračního nátěru je vhodné a zdivo, omítky, nekonstrukční beton, anhydrid a sádrokartonové a jiné minerální podklady. Působí také jako adhezní můstek pro vodou ředitelné nátěrové hmoty, lepidla, akrylátové fasádní nátěrové hmoty, vyrovnávací a sanační hmoty na bázi polymerních disperzí.
Použití přípravku není možné pod silikony a silikonové fasádní nátěry a omítky.

Návod k aplikaci

Podklad musí být čistý, suchý, zbaven mastnoty, nesmí být zmrzlý či promrzlý. Přípravek je určen k okamžitému použití bez ředění, nanáší se štětkou nebo válečkem. Aplikace dalších hmot je možná po dokonalém zasychání - cca 2-3 hodiny (při teplotě 23 °C). Pokud nanesete více nátěru, je možné jej rozetřít nebo odsát houbičkou. Nářadí, které přišlo do kontaktu s penetračním nátěrem, průběžně omývejte, aby nedošlo k zaschnutí přípravku.
Aplikaci je možné provádět při teplotách +5 až +30 °C.

Čištění

Materiál a pracovní nářadí ihned omyjte vodou. Potřísněné oblečení omyjte vodou neprodleně. Ruce omyjte vodou a mýdlem, naneste reparační krém. Při práci doporučujeme používat ochranné rukavice.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Penetrační nátěr hloubkový, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!