www.ferospoj.cz :: Penetrace SO Disperze, GUTTA (29.03.2024 - 01:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Penetrace SO Disperze, GUTTA

Penetrace SO Disperze je jednosložková vodní disperze na bázi styrenakrylátového kopolymeru. Po vytvrzení vytvoří penetrace nerozpustný film, zvyšuje savost podkladu a přilnavost nanášených vrstev. Zvyšuje odolnost proti povětrnostním vlivům a UV záření. Penetrace SO Disperze se používá jako penetrační nátěr pod fasádní barvy, interiérové nátěry, omítky štuky, před lepením polystyrenu, stropních kazet apod. Zvyšuje pružnost a pevnost podkladu. Také lze použít jako přísadu do stavebních betonových a maltových směsí.

Dávkování penetrace:

Před aplikací penetrace je nutné mít podklad odmaštěný, suchý, bez prachu a mechanických nečistot. V neředěném stavu lze použít jako lepidlo na karton, papír apod.

  • Penetrace podkladu naředěným: 3–15 dílů vody v závislosti na nasákavosti podkladu, takto ošetřený povrch zasychá podle teploty a vlhkosti vzduchu za 8–12 hodin.
  • Uzavírací nátěr betonu: k 1 dílu disperze přidáme 10 dílů vody a 5 dílů cementu, aplikujeme na penetrovaný podklad.
  • Beton a cementová malta: Na 100 kg cementu přidáme 4–10 l disperze. Teprve potom přidáme vodu, dávku disperze volíme dle náročnosti použití.
  • Polymervápenná malta: na 100 kg hydrátu dáme 10 litrů disperze, dále pak podle obvyklého postupu.
  • Lepící malta na dlaždice a obkladačky: 2 díly písku a 1 díl cementu smícháme s potřebným množstvím disperze ředěné vodou 1:2.

Prodej penetrací je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Penetrace SO Disperze, GUTTA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!