www.ferospoj.cz :: Penetrace gumoasfaltová DenBit DISPER AS, Den Braven (25.04.2024 - 19:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Penetrace gumoasfaltová DenBit DISPER AS, Den Braven

Gumoasfaltová penetrace DenBit DISPER AS Den Braven je jemnozrnná bitumenová emulze modifikovaná syntetickým kaučukem, kterou lze ředit vodou. Do penetrace je přidáno velké množství asfaltu a pryskyřice, což zajišťuje požadovanou elasticitu a silnou přídržnost k podkladu. Penetrace odolává vodě, slabým kyselinám i zásadám a je možné ji použít spolu s polystyrenem. Nanesením gumoasfaltové penetrace vytvoříte adhezní vrstvu pro asfaltové pásy a hydroizolační hmoty na bázi disperze asfaltu. Penetrace má hluboký účinek, rychle schne (již po 3 hodinách), neobsahuje žádná rozpouštědla a je vhodná pro suchý i vlhký podklad. Je možné ji použít na beton, zdivo, asfalty, bitumeny, plech nebo dřevo. Ředění penetrace se liší v závislosti na požadovaném použití - poměry naleznete v technickém listu pod obrázkem produktu.

Prodej gumoasfaltové penetrace DenBit DISPER AS Den Braven je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Penetrace gumoasfaltová DenBit DISPER AS, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!