www.ferospoj.cz :: Penetrace fasádní silikonová SILDEKOR, Den Braven (30.04.2024 - 20:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Penetrace fasádní silikonová SILDEKOR, Den Braven

Penetrace fasádní silikonová SILDEKOR, Den Braven

Fasádní silikonová penetrace SILDEKOR je určená jako jako první (základní) nátěr všech savých stavebních materiálů, které jsou následně upravovány silikonovými omítkami. Penetraci můžete použít i samostatně ke zlepšení a zvýšení vodoopudivosti povrchu. Penetrace je ihned připravena k použití a dodává se v konzistenci, kterou není nutné nijak upravovat.

Použití silikonové penetrace SILDEKOT zvyšuje přilnavost omítky k podkladu, stálobarevnost omítky a hydrofobitu. Neobsahuje těžké kovy.

Penetrace je dodávaná v baleních po 10 a 15 litrech.

Použití

  • nátěry zdiva, vápenných, vápenocementových a disperzních omítek, betonu, lehčených stavebních hmot, cementotřískových, dřevovláknitých a dřevotřískových desek
  • nátěry fasádních stěrek před aplikací silikonových omítkovin a fasádních barev


Před aplikací penetraci důkladně promíchejte a poté můžete ihned aplikovat. Penetrace se nanáší v jedné vrstvě. Přetírat můžete již po 1 – 3 hodinách (v závislosti na teplotě a vlhkosti podkladu a vzduchu). Během aplikace doporučujeme promíchávat.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Penetrace fasádní silikonová SILDEKOR, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!