www.ferospoj.cz :: Penetrace fasádní SILDEKOR, Den Braven (30.04.2024 - 12:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Penetrace fasádní SILDEKOR, Den Braven

Penetrace fasádní SILDEKOR, Den Braven

Fasádní penetrace SILDEKOR je určená jako jako univerzální podkladový nátěr pod akrylové, silikonové a silikonově-silikátové fasádní barvy. Penetrační nátěr je vhodný pro běžné a vysoce nasákavé minerální podklady, jako jsou např. vláknocementové desky. Použití penetrace zesiluje křídové podklady, vyrovnává jejich nasákavost., zlepšuje odolnost vůči výkvětům a také zvyšuje přilnavost nátěru, ale nesnižuje propustnost vodních par. Penetraci je možné použít také samostatně za účelem zpěvnění podkladu a snížení savosti následných fasádních barev.

Penetraci můžete použít i samostatně ke zlepšení a zvýšení vodoopudivosti povrchu.

Neobsahuje rozpouštědla.

Penetrace je dodávaná v baleních po 5 a 10 litrech.

Použití

Před aplikací penetraci důkladně promíchejte a poté můžete ihned aplikovat. Penetrace se nanáší v jedné vrstvě. Přetírat můžete již po 1 – 3 hodinách (v závislosti na teplotě a vlhkosti podkladu a vzduchu). Během aplikace doporučujeme promíchávat.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Penetrace fasádní SILDEKOR, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!