www.ferospoj.cz :: Pěna pistolová, zimní, nízkoexpanzní, Thermo Kleber WINTER, Den Braven (25.04.2024 - 14:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pěna pistolová, zimní, nízkoexpanzní, Thermo Kleber WINTER, Den Braven

Polyuretanové lepidlo THERMO KLEBER WINTER, pistolová dóza, Den Braven je nízkoexpanzní jednosložková polyuretanová (PUR) pěna určená k lepení lehkých izolačních materiálů na svislé konstrukce při teplotách pod bodem mrazu. Je ideální pro lepení tepelného štítu zdivo - PUR pěna - fasádní polystyren (EPS) nebo u sendvičů dřevostaveb dřevo - PUR - EPS. Vhodné také jako doplňkové lepidlo pro systémy ETICS. Lepidlo THERMO KLEBER WINTER rychle tvrdne, je rozměrově stabilní a má vynikající přilnavost na většinu stavebních materiálů. Aplikovat jej je možné při teplotách od - 15 do + 25°C.
Používá se:

  • při poklesu teplot pod 0°C, kdy nelze použít cementová lepidla;
  • na lepení izolačních materiálů a dekorativních prvků z polystyrenu;
  • na lepení expandovaného EPS polystyrenu a soklového extrudovaného XPS polystyrenu;
  • při montáži izolačních materiálů nebo
  • na vyplňování spár mezi tepelně izolačními deskami z EPS, XPS nebo minerálních vláken - vaty.

Prodej polyuretanových lepidel THERMO KLEBER WINTER v pistolové dóze, Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pěna pistolová, zimní, nízkoexpanzní, Thermo Kleber WINTER, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!