www.ferospoj.cz :: Pěna pistolová, studnařská, Den Braven (28.03.2024 - 20:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pěna pistolová, studnařská, Den Braven

Pěna pistolová studnařská, Den Braven je pistolová pěna určená pro montáže a utěsnění betonových studničních skuží, rozvodných, revizních nebo kontrolních šachet. Splňuje požadavky dané vyhláškou 409/2005 Sb., § 3, odst. 2 na výrobky přicházející do styku s pitnou vodou a samozřejmostí je i ATEST na přímý styk s pitnou vodou. Pěna má velmi silnou přílnavost k betonu a dalším stavebním materiálům. Rychle tvrdne a má výborné plnící a izolační schopnosti. Pěna je dodávána v pistolové dóze o objemu 750 ml a nabízíme ji po jednotlivých kusech nebo v cenově výhodnějším balení 12 kusů.

Prodej studnařské pistolové pěny Den Braven je realizován po jednotlivých kusech nebo větším balení.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pěna pistolová, studnařská, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!