www.ferospoj.cz :: Pěna pistolová, MULTI KLEBER PROFI, Den Braven (24.04.2024 - 11:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pěna pistolová, MULTI KLEBER PROFI, Den Braven

Pistolová pěna MULTI KLEBER PROFI je určena na keramické (broušené – dutinové) zdicí materiály, pórobetonové a vápenopískové zdicí materiály, plné cihly, ztracené bednění a další většinu stavebních materiálů vč. dřeva, kovu apod. Dále ji můžete využít na nosné a i obvodové konstrukce a příčky či zděná jádra bytových domů, zvukové mezibytové příčky, zděné ploty aj. Vytvrzená PUR pěna není odolná vůči UV záření. Tato odolnost je závislá na době expozice na přímém slunci (cca od 14 dnů do 3 měsíců).

Omezení
Nedoporučujeme použití pro aplikace pod vodou a do uzavřených prostor, nulová adheze na PE, PP, silikon, teflon a mastné podklady. Při nízkých teplotách nedoporučujeme pěnu nebo podklad nahřívat, neaplikovat na podklady pokryté jinovatkou. Neaplikovat na mokré podklady! Při uskladnění v nízkých teplotách doporučujeme před použitím dózu temperovat při pokojové teplotě po dobu 1 hodiny. Neprovádět za silnějšího větru!

Skladování
V originálním nepoškozeném obalu (dnem dolů) při teplotách nad +5 °C až +25 °C. Datum spotřeby je uvedeno na dně dózy.

Prodej pistolových pěn je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pěna pistolová, MULTI KLEBER PROFI, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!