www.ferospoj.cz :: Pěna montážní nízkoexpanzní, PERFECT FOAM PRO, Illbruck FM350 (30.04.2024 - 09:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pěna montážní nízkoexpanzní, PERFECT FOAM PRO, Illbruck FM350

Pěna montážní nízkoexpanzní, PERFECT FOAM PRO, Illbruck FM350

Zelená nízkoexpanzní montážní pěna od značky ILLBRUCK je jednokomponentní polyuetanová pěna, která se vyznačuje vysokou vydatností a minimálním smrštěním po vytvrzení. Využití pěny FM350 je vhodné zejména pro zajištění tepelné a zvukové izolace spár kolem oken a dveří, utěsnění a zateplení spár a prostupů ve zdi nebo pro vyrovnání podkladu a utěsnění spár v krovu. Pěna je vhodná pro kontakt s následujícími materiály: beton, zdivo, kámen, dřevo, polystyren, plasty (kromě PE a PP). Celoroční použití - není nutné volit mezi letní/zimní pěnou.

Pěna je vhodná pro aplikaci pomocí speciální aplikační pistole, ale lze ji aplikovat i jednorázovou trubičkou. Dodáváno v plechové dóze s objemem 880 ml.

Umíme dodat veškerý sortiment profesionální chemie Illbruck, v případě zájmu nás kontaktujte na e-mail velkoobchod@obchodprodilnu.cz.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pěna montážní nízkoexpanzní, PERFECT FOAM PRO, Illbruck FM350 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!