www.ferospoj.cz :: Pavilon zahradní HERA, bezpečnostní sklo 3 mm, konstrukce elox hliník (29.03.2024 - 15:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pavilon zahradní HERA, bezpečnostní sklo 3 mm, konstrukce elox hliník

Zahradní pavilon HERA, typ 4500 a 9000. Stěny prosklené z bezpečnostního skla o tlouštce 3 mm.
Zahradní prosklený pavilón vám dobře poslouží jak k pěstování rostlin či zeleniny, tak k případnému rodinnému pikniku. Součástí dodávky je také základna z lakovaného pozinkovaného plechu. Skleník ve tvaru šestiúhelníku nevyžaduje žádné pevnější základy, lze jej v případě potřeby umístit i na stanoviště bez dlažby či jiné pevné podlahy.

Pavilon je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilů. Prosklení stěn je z klasického čirého bezpečnostního skla síly 3 mm (stěny) a z nerozbitného komůrkového polykarbonátu 6 mm (střecha). Čiré sklo zajišťuje výbornou světelnou propustnost, takže do skleníku je krásně vidět ze všech stran a můžete se kochat barvami pěstovaných rostlin. Kalená verze skla navíc zajišťuje jeho naprostou bezpečnost - v případě rozbití se skleněná výplň roztříští na tisíce malých kousků, což zabrání případnému vážnému zranění. To je velmi důležitá vlastnost skleníku, kterou ocení především rodiče malých dětí pobíhajících po zahradě. prosklení střechy je z vysoce kvalitního dvoustěnného polykarbonáty s UV filtrem (nekřehne, nežloutne) od evropského výrobce. Polykarbonát i sklo jsou do hliníkových profilů uchycené pomocí ocelových sponek. Součástí pavilonu je i pozinkovaná ocelová základna o výšce 6 cm. Na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím poskytujeme prodlouženou záruku v délce 10 let.

Pavilon HERA dodáváme ve třech barvách konstrukce - kovově stříbrná (eloxovaný hliník), černá nebo v zeleném laku.

Způsob ukotvení prosklení:

  • střecha - polykarbonát je zasunutý do AL profilu
  • boky - sklo je do hliníkových profilů kotveno pomocí ocelových sponek.

Obsahem balení jsou dveře, AL profily, prosklení, lakovaná ocelová pozinkovaná základna, 1x lamelové ventilační okénko s manuálním otevíráním, veškerý spojovací materiál. Prosklení je ukotveno do konstrukce pomocí kovových sponek. Skleník lze postavit pouze na základnu z pozinkovaného plechu (obsahem balení). Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - regály, teploměry, vlhkoměry, zavlažovací zařízení, elektrické odporové vytápění půdy.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pavilon zahradní HERA, bezpečnostní sklo 3 mm, konstrukce elox hliník naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!